(De a legjobb a Trisztán+Izolda. Már tudom, milyen esküvőm lesz!!!! És azt is, hogy milyen ruhám, meg azt is, hogy milyen ruhája lesz a papnak. Vagyis: 100% T+I fíling. Azt se bánom, ha egy nemszeretem király jut ki vőlegénynek, mert azért cuki volt az az ipse, és nem lehet minden tökéletes!)
(jaja. az.
mármint karib. bár egyet nem múlja felül... de ez már csak így van.
ház a tónál is jó 

az áronoknak különösen tetszett!!!)
(Karib-tenger kalózai 2 rúúúúúúúúúúúúúúúlz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)(
)
wáhh, szióztok
(ááááááááááááh, annyira szeretleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(szereztem neked salsát, meg celtic-et, meg még egy pár jó szídít... remélem tecceni fognak. ja, meg két olyan american native spiritet, úgyhogy lesz új altatónk...
)
(várj, bepótolom, hogy a katicák ne legyenek mérgesek, mert ránk szabadítanak egy metálszürke peugeot kocsit!!!! ()()()()()()()()())
(köszönöm, köszönöm. asszem kissé kiestünk... de visszarázódunk!!!! ugye enna!?)
Ja, és köszi.
Nagy tapsot kérek Zsófinak!!!!
![]()
Juhééééééééééééééééj!!!!!!!
![]()
megtaláltam danny elfman összes eddigi filmzenéjét. több mint 3 giga... kiválogattam belöle ami kell... úgyhogy amiket írtál, mint pipa.
várjál, várjál, lassabban!!! hozok ceruzát meg papírt, mert nem tudom csak így megjegyezni ezt a sokat!!! 

(Ja, és most hallgatoma Live365-ön a Tim Burton féle Batman zenéjét. Tippelhetsz, ki csinálta.
Ezt is le kéne szedni! Meg a Sleepy Hollow zenéjét is! Mert jóóóók.
)
(Zsófi.... kérlek... STING! 

Tölts le nekem Stinget! És mindenképp egy olyan albumot, amin rajta van a Fields of Gold.
Kösziii...)
(MINDENKI!!! KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! KALLA BALÁZS ALIAS SÜNI REGISZTRÁLT AZ IWIWEN! NEME: NŐ!)
(megbocsátunk, mert észrevetted a hibád. Meg a többiek is ide járnak, akik nem is ismerik a szabályokat, ennélfogva nem tartják be, úgyhogy háhá. Ami meg msn-t illeti: én sokat járok, te nem vagy ott soha.
Illetve már nem is járok olyan sokat, ezen a hétvégén eldöntöttem, hogy kikúrálom magam a netfüggőségből. Amúgy eljutott hozzám a gésa, Zsófi, Áron, köszönöm nektek!!! Zsófi, a Dancer in the dark Süninél van, elvileg vasárnap visszaadja neked. Áron: ez az a film, amit legközelebb megnézünk ifin. Hát, ennyi. Éljetek boldogan, katicák!)
(jajjjjjjjjjjj, nem nem!! anna ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elfelejtettem valamit. ezért most kizáratok!? 

)
találtam még több emilianat!!!! (ez ennának szólt... bocsika...
)de hátha ide többet feljön, mint msn-re.... illetve oda is jár, csak nem találkozunk sose. mindig akkor érek ide, mikor már "lééééjzsííííí"

Impresszum | Kapcsolatok | 107236
© sacika-aron project, 2006-2009